2015-03-22 16:13:34• hírek • Szatmár.ro

A hétvégén két településen is verekedés lett a vitából

Részeg autós gázolt el egy, az út szélén gyalogló 17 éves lányt Szamosborhídon.

Szombaton 11.15 körül értesítették az avasfelsőfalui rendőröket arról, hogy Bikszád településen egy spontán kialakult vita során két nő verekedésbe keveredett - pontosabban az 54 éves nőt egy tompa tárggyal ütlegelte a 46 éves vitapartner. Az idősebb nő sérüléseit az avasfelsőfalui kórházban látták el. Mint kiderült, a nézeteltérés egy földterület elosztásával kapcsolatosan alakult ki.

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka, kevéssel éjfél után riasztották a szatmári rendőröket, hogy Apán egy nőt bántalmaztak. A helyszínre érkező egyenruháson kiderítették, hogy S. Attila egy vita hevében többször is arcon ütötte L. Monicát.

Részeg autósok

Péntek este 21 óra körül a közúti rendőrök Ombod közelében állítottak meg egy Opelt, amit egy 42 éves férfi vezetett. Az autóvezetőt megfúvatták, s kiderült, hogy az általa kilélegzett levegőben 1,57 mg/liter volt az alkoholkoncentráció.

Szombat éjszaka 23.30-körül Szamosborhidon történt baleset: a 30 éves Gheorghe M. elütött egy, az út szélén gyalogló 17 éves lányt. Mint kiderült, a férfi elővigyázatlanul és részegen vezetett. Az általa kilélegzett levegőben 0,86 mg/liter alkoholkoncentrációt mutatott ki a szonda.

A zebrán gázolták el

Pénteken 18.15-kor közlekedési baleset történt a Batizi úton. Fiat típusú autóját vezetve T. Robert nem adott elsőbbséget a gyalogátkelőn az út egyik oldaláról a másikra igyekvő Vasile D.-nek. Az elütött férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, mint kiderült, az autós nem fogyasztott alkoholt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: